x 

A kosár üres

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

A Magdis d.o.o. vállalat a biobaza.eu weboldal tulajdonosa (a továbbiakban: „weboldal“). Ez a szabályzat azzal a céllal jött létre, hogy tájékoztassa a felhasználót a weboldalon történő személyes adatok gyűjtési és feldolgozási módjairól és arról is, hogyan biztosítjuk a felhasználók adatvédelmét.

Kérjük, a szabályzatot alaposan olvassa el, hogy megtudhassa hogyan gyűjtjük össze, dolgozzuk fel, védjük vagy más módon használjuk fel az Ön személyes adatait.

Adatvédelmi ügyintéző

A Magdis d.o.o., a biobaza.eu weboldal tulajdonosa, a 4IT céget (székhely: Zágráb, Horvátország) bízta meg a weboldal és a webshop működtetésével, valamint az adatvédelmi ügyintézéssel. Forduljon bizalommal az üzleti partnerünkhöz a 4IT céghez, ha bármilyen kérdése vagy panasza van a titoktartási szabályainkról vagy a személyes adatok kezeléséről. Az adatvédelmi ügyintéző neve és elérhetősége:

4IT cég, Samir Sallakh, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatgyűjtés

A személyes adat bármely olyan személyre vonatkozó adat, amelynek segítségével a személyazonosság felismerhető vagy azonosítható. Az a személy, akinek a személyazonossága azonosítható, olyan személy, aki közvetlenül vagy közvetve azonosítható, különösen olyan azonosítók segítségével, mint név, azonosítószám, helymeghatározó információ, hálózati azonosító vagy egy vagy több olyan tényező segítségével, amelyek az adott személy fizikai, élettani, genetikai, mentális, gazdasági, kulturális vagy társadalmi identitására jellemző adat.

Az Ön személyes adatait csak akkor szerezzük be, ha ezeket az információkat önkéntesen adja meg. Információkat gyűjtünk Önről, amikor a regisztrációs űrlapot tölti ki vagy a hírlevelünkre feliratkozik.

Kérjük, veggye figyelembe, hogy a nem-személyes adatok és információk automatikusan beszerezhetőek az Internet szervereinken keresztül vagy a cookie-k használatával. Kattintson ide, hogy a cookie-kre vonatkozó szabályainkat elolvashassa.

A weboldal használati információk példái közé tartozik a weboldalunk leglátogatottabb aloldalai és linkjei, a kitöltött űrlapok száma, az oldalon töltött idő, a legnépszerűbb kulcsszavak, amelyek a felhasználókat a weboldalunkra hozzák, az Ön IP-címe, a cookie-k segítségével beszerezhető információk, valamint az Ön eszközére vonatkozó információk, mint például hardverbeállítások, rendszeraktivitás, böngésző típusa stb.

Adatfeldolgozás

Az Önről kapott információkat az alábbi célok közül egyre vagy többre használjuk fel:

• A felhasználói élmény személyre szabása (az összegyűjtött információk segítenek abban, hogy jobban megfeleljünk az Ön igényeinek);
• Weboldalunk fejlesztése (folyamatosan arra törekszünk, hogy a weboldalunk kinálatát javítsuk a látogatóktól érkező visszajelzések alapján);
• Elsődleges kommunikációs csatorna létrehozása Önnel;
• Eseti e-mailes beadványok esetén (hírlevél fogadása (ha kívánja), frissítések, hasonló termékekről vagy szolgáltatásokról szóló információk, stb.)
• Harmadik felekhez fűződő kapcsolatok (webshop árusítás és logisztika a Hampton j.d.o.o. révén, futárszolgálat megrendeléshez stb.)

A weboldalunkon a harmadik fél termékeit nem kínálunk és harmadik fél szolgáltatásait nem nyújtjuk.

Cookie-k használata

Kattintson ide, hogy megtudja hogyan használjuk a cookie-kat.

Adatvédelem

A weboldalunkon keresztül küldött személyes adatok védelme érdekében fizikai, technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket alkalmazunk. Folyamatosan bővítjük és teszteljük a biztonsági technológiánkat. Az Ön személyes adataihoz való hozzáférést csak azon alkalmazottak számára tesszük lehetővé, akiknek ismerniük kell ezeket az információkat, hogy szolgáltatásainkat vagy előnyeiket nyújthassák Önnek. Ezen kívül visszatérően oktatjuk alkalmazottainkat az adatok titkosságának fontosságáról, valamint az adatok titoktartásáról és védelméről.

Adattárolás és annak időtartama

Minden adatot az OVH szerverek adatbázisaiban és tárolóin tárolnak Strasbourgban, Franciaországban. A tárolt adatokat nem továbbítjuk vagy tároljuk az Európai Unión kívüli országokban.

Az Ön személyes adatait a velünk kapcsolatban álló üzleti kapcsolat időtartama alatt megőrizzük és védjük. Az üzleti vagy kapcsolattartási célokra megadott személyes adatait rendszeres időközönként 12 hónappal az adatok megadása után töröljük.

Személyhez fűződő jogok

Ha tudni szeretné, ha az Ön személyes adatainak birtokában vagyunk-e és azokat feldolgozunk-e, vagy ha szeretne hozzáférni az Önröl gyűjtött személyes adatokhoz, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címen.

Információkat is kérhet az adatfeldolgozás céljáról, a feldolgozott személyes adatok kategóriáiról; továbbá arról is, a cégünkön kívül ki kaphatta meg tőlünk az Ön személyes adatait, ki a személyes adatai forrása (ha Ön nem közvetlenül adta meg nekünk); és mennyi ideig tároljuk az adatait. Önnek joga van kijavítania a saját személyes adatait, ha azok helytelenek. Bizonyos kivételek mellett kérheti, hogy töröljük az adatait, vagy szakítsuk meg azoknak feldolgozását. Kérheti, hogy ne használjuk személyes adatait közvetlen marketing célokra. Számos országban jogában áll panaszt tenni az adatvédelmi hatóságnál, ha nem elégedett azzal, ahogyan a személyes adatait kezeljük. Ha technikailag kivitelezhető, a kérelme alapján személyes adatait elküldjük, vagy közvetlenül átvisszük egy másik adatkezelőhöz.

A Ön személyes adatai elküldése iránti kérelmét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címére kell elküldenie. A kérését ingyen teljesítjük. Ha a kérését ésszerű határidőn belül nem tudjuk teljesíteni, értesítjük Önt arról a dátumról, amikor meg fogunk tudni felelni a megkeresésének. Ha valamilyen okból nem áll módunkban a kérését teljesíteni, elküldjük Önnek a magyarázatot arról, hogy a kérésének miért nem tudtunk eleget tenni.

Tájékoztatás a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályok megsértéséről

Személyes adatkezelési szabályszegés esetén a kár mértékéről, a benne foglalt adatokról, a szolgáltatásainkra gyakorolt esetleges hatásokról, valamint a tervezett adatvédelmi intézkedéseinkről és az egyénekre gyakorolt káros hatások korlátozásáról 72 órán belül tájékoztatjuk Önt és az illetékes felügyelő szervet e-mailben.

A személyes adatok megsértéséről nem küldünk tájékoztatás az alábbi esetekben:

  • Ha a személyes adatok megsértése által érintett személyes adatokra olyan technikai és szervezeti védelmi intézkedések (pl. titkosítás) kerültek alkalmazásra, amelyek azokat az adatokat érthetetlenné teszik minden olyan személy számára, akinek nincs hozzáférési engedélye;
  • Ha utólagosan lépéseket tettünk annak biztosítása érdekében, hogy a jövőben magas kockázat az egyének jogait és szabadságait illetően már nem valószínű, hogy felmerüljön;
  • Ha ez aránytalan erőfeszítés igényelne (ebben az esetben értesítjük Önt nyilvános tájékoztatási módokon vagy hasonló, hasonlóan hatékony módokon keresztül).

A személyes adatok megsértése olyan biztonsági megsértést jelent, amely a mi szolgáltatásainkhoz kapcsolódó személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítéséhez, elvesztéséhez, módosításához, illetéktelen nyilvánosságra hozatalához vagy hozzáféréséhez vezet.

Az Ön beleegyezése

Ennek a weboldalnak a használatával Ön beleegyezett az itt leírt adatvédelmi szabályok alkalmazásába.

Az adatvédelmi szabályok módosításai

Az adatvédelmi szabályaink módosítása esetén tájékoztatjuk Önt ezen a weboldalon és az adatvédelmi szabályaink módosítási dátumát jelezzük az alábiak szerint.

Az adatvédelmi szabályaink utolsó módosítása: 2018. 05.15.

Panasz joga az illetékes felügyelő szerv felé

Önnek joga van bármikor panaszt tenni a felügyelő szerv felé az általunk végzett, az Ön személyes adatait érintő adatgyűjtéséről és adatfeldolgozásáról. Panaszt tenni a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) tud.